Arishakty, Chaterina (2017) PENERAPAN HYGIENE DAN SANITASI PADA KITCHEN HOTEL LOUIS KIENNE SIMPANG LIMA SEMARANG. Project Report. Unika Soegijapranata Semarang, Fakultas Teknologi Pangan.
Text (Available Document Only in Soegijapranata Catholic University)
13.70.0005 Catherina Arishakty.pdf Restricted to Repository staff only Download (1MB) |
Abstract
Pengertian umum tentang daour di sebuah hotel adalah fasilitas untuk memasak dalam operasional sebuah hotel dapur untuk pengolahan makanan dan minuman, mulai dari bahan mentah hingga siap disajikan kepada tamu
Item Type: | Monograph (Project Report) |
---|---|
Subjects: | 600 Technology (Applied sciences) > 660 Chemical engineering |
Divisions: | Faculty of Agricultural Technology > Department of Food Technology - Project Report |
Depositing User: | Mrs Christiana Sundari |
Date Deposited: | 23 Aug 2017 02:13 |
Last Modified: | 02 Sep 2021 03:04 |
URI: | http://repository.unika.ac.id/id/eprint/14517 |
Actions (login required)
View Item |