PERENCANAAN BISNIS CAFÉ iS3 (SWEET SALT SOUR) THE WALKING CAFE

RENNY, ALBERTHA MARIA (2011) PERENCANAAN BISNIS CAFÉ iS3 (SWEET SALT SOUR) THE WALKING CAFE. Other thesis, Prodi Manajemen Unika Soegijapranata.

[img] Text (COVER)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_COVER.pdf

Download (31kB)
[img] Text (BAB I)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_BAB I.pdf

Download (29kB)
[img] Text (BAB II Available Document Only In Soegijapranata Catholic University)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_BAB II.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (51kB)
[img] Text (BAB III Available Document Only In Soegijapranata Catholic University)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_BAB III.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (45kB)
[img] Text (BAB IV Available Document Only In Soegijapranata Catholic University)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_BAB IV.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (821kB)
[img] Text (BAB V)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_BAB V.pdf

Download (14kB)
[img] Text (DAFTAR PUSTAKA)
07.30.0058 Albertha Maria Renny_DAFTAR PUSTAKA.pdf

Download (13kB)

Abstract

Café merupakan salah satu dari sekian banyak peluang usaha yang dianggap para pelaku usaha sebagai usaha yang menguntungkan. Banyak cara yang telah dilakukan agar menarik perhatian konsumen untuk mengunjungi Café mulai dari variasi makanan, suasana hingga desain tempat. Akan tetapi muncul masalah baru dimanan konsumen sudah mulai jenuh dengan apa yang ditawarkan. Selai itu,

Item Type: Thesis (Other)
Subjects: 300 Social Sciences > 330 Economics
Divisions: Faculty of Economics and Business > Department of Management
Depositing User: Mrs. Frederika Kristin
Date Deposited: 26 Apr 2016 05:38
Last Modified: 26 Apr 2016 05:38
URI: http://repository.unika.ac.id/id/eprint/8958

Actions (login required)

View Item View Item