Pengembangan Produk Pangan dari Mikroalga Laut Spirulina berdasarkan Sifat Fungsional dan Molekular Proteinnya

Pratiwi, Alberta Rika and HARTAYANIE, LAKSMI (2013) Pengembangan Produk Pangan dari Mikroalga Laut Spirulina berdasarkan Sifat Fungsional dan Molekular Proteinnya. Pengembangan Produk Pangan dari Mikroalga Laut Spirulina berdasarkan Sifat Fungsional dan Molekular Proteinnya.

[img] Text
II.A.2.a.2.6.pdf
Restricted to Registered users only

Download (712kB)
Item Type: Article
Subjects: 000 Computer Science, Information and General Works > 050 News media, journalism, publishing
Divisions: Faculty of Agricultural Technology
Depositing User: Ms Rika Pratiwi
Date Deposited: 07 Aug 2018 09:06
Last Modified: 06 Feb 2019 04:52
URI: http://repository.unika.ac.id/id/eprint/16753

Actions (login required)

View Item View Item