Potensi Jali sebagai Pangan Fungsional Mengandung Asam Lemak Omega 6

Pratiwi, Alberta Rika Potensi Jali sebagai Pangan Fungsional Mengandung Asam Lemak Omega 6. In: Pangan untuk Sistem Imun. Universitas Katolik Soegijapranata. ISBN 978-623-7635-19-2

[img] Text
COVER & DAFTAR ISI PANGAN UNTUK SISTEM IMUN.pdf

Download (984kB)
[img] Text
Potensi Jali sebagai Pangan Fungsional Mengandung Asam Lemak Omega 6.pdf

Download (324kB)
Item Type: Book Section
Subjects: 600 Technology (Applied sciences) > 660 Chemical engineering > 664 Food technology
Divisions: Faculty of Agricultural Technology > Department of Food Technology
Depositing User: Ms Rika Pratiwi
Date Deposited: 04 Mar 2022 04:28
Last Modified: 04 Mar 2022 04:28
URI: http://repository.unika.ac.id/id/eprint/28068

Actions (login required)

View Item View Item